BOSHQARUV SAMARADOLIGINI OSHIRISHDA TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING ROLI (Actaeducation, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim texnologiyalarining boshqaruvdagi ahamiyati, hozirgi kundagi holati, boshqaruv samaradorligini oshirishda joriy etilgan ta’lim texnologiyalari to‘g‘risida xorij tajribasi, ta’lim texnologiyalarining boshqaruv samaradorligiga ta’siri, ularning foydalanish usullari va samaradorligini oshirishdagi ahamiyati chuqur tahlil qilib o‘rganilgan. Boshqaruv faoliyati samaradorligini oshirishda ta’lim texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari va uning afzalliklari ilmiy jahatdan tadqiq etilgan. Boshqaruvda ta’lim texnologiyalarni qo‘llash va ularning samaradorligini baholash imkoniyatlari nazariy jihatidan yoritib berilgan.