Объектларни классификациялашнинг статистик усули ва дастурий таъминоти (Actaeducation, 2024)
Ушбу мақолада турли объектларни бирор-бир кўрсаткичи бўйича классификациялашнинг статистик усули ва унинг дастурий таъминоти ҳамда ундан фойдаланиш учун кўрсатма баён қилинган.