Loyiha menejmenti – zamonaviy boshqaruvning dolzarb yo’nalishi sifatida (ta’lim sohasi misolida) (Actaeducation, 2024)
Mazkur maqola zamonaviy menejment fanining alohida tarmog‘i bo‘lgan loyiha menejmentining dolzarbligini ochib berishga qaratilgan. Bugungi kunda turli sohalarda tez-tez turli o‘zgarishlar ro‘y bermoqda va bunday sharoitda loyihaviy boshqaruvga bo‘lgan ehtiyoj yanada oshib boradi. Maqolada ta'lim sohasida loyiha menejmentining ahamiyatining tahlili asosida muallif turli usul va yondashuvlarni ko‘rib chiqqan. Buning asosida loyiha menejmentining ta'lim sohasidagi bo‘lgan ahamiyati va umuman dolzarbligi asoslab berilgan.