(untitled) (Actaeducation, 2024)
Maqolada psixodiagnostika soxasida zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari va amaliyotga tadbiq etish usullari haqida fikr yuritiladi. Barchamizga ma’lum, bugungi kunda hayotimizning har bir jabhasida zamonaviy axborot texnologiyalari, kompyuter dasturlaridan foydalanish zaruratga aylanib bormoqda. Mana shu talablardan kelib chiqib, ushbu soxada zamonaviy axborot texnologiyalari va komyuter dasturlaridan foydalanishning qanchalik keng imkoniyatlar yaratishi, uning aniqlik va tezkorlik bo’yicha yuqori natijalar bera olishi masalasi keng yoritilgan. Bunday zamonaviy va cheksiz imkoniyatga ega bo’lgan kompyuter dasturlaridan foydalanish orqali ko’plab hal qilinmagan muammolarni hal qilish va inson omilini kamaytirish, ulkan yutuqlarga erishish mukinligi xususida so’z boradi.