(untitled) (Acta Education, 2024)
Ushbu maqolada taʼlimni boshqarish tizimlarining vazifalari va funksionalliklari tahlil qilinib, ularning shaxsga yoʻnaltirilgan taʼlimni amalga oshirishdagi imkoniyatlari keltirib oʻtilgan. Shuningdek, ochiq manbali Moodle LMS misolida taʼlim oluvchilarning shaxsiy taʼlim olish trayektoriyasini aniqlash hamda ular uchun moslashuvchan taʼlimni tatbiq etish plaginlaridan foydalanish boʻyicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.